Bilglas

Brug autoglarmesteren til reparation og udskiftning af dit glas i bilen

Glarmesteren hjælper når uheldet er ude og bilens forrude har fået stenslag eller er revnet. Det er også glarmesteren, du skal ringe til, hvis du skal have monteret tonede ruder eller solfilm.

Her kan du se hvad autoglarmsteren kan gøre for dig og din bil.

 

Reparation af bilrude efter stenslag

Det kan ofte betale sig at få repareret ruden. hvis den har fåt et stenslag. Jo hurtigere du får bilen til en glarmester, jo bedre kan glarmesteren behandle skaden. Selvfølgelig har skadens omfang også betydning for, hvor vellykket reparationen bliver. Hvis slaget er større end en 2-krone, kan det normalt ikke betale sig at få repareret ruden.

Glarmesteren hjælper dig først med at vurdere, om det kan betale sig for dig at reparere på ruden. Det afhænger af, hvor gammelt stenslaget er og hvor det er placeret på ruden.

Reparationen giver det bedste resultat, hvis der ikke er kommet snavs og fugt i stenslaget. Til at sikre det, kan man få et rudeplaster, der indkapsler stenslaget. Spørg efter det hos din autoglarmester.

For det meste tager en reparation ikke mere end 30 minutter.

En stenslag kan give revner i ruden - også efter det er repareret. Glas med Garanti dækker ikke den type revner.

Få repareret bilen i dag - bestil en opringning.

reparation bilrude
 

Udskiftning af bilrude

Hvis forruden er revnet, skal den skiftes. Forruden er en del af bilens bærende konstruktion i nyere biler. Derfor er det vigtigt for sikkerheden, at ruden er monteret rigtigt, så ruden bliver på plads hvis bilens airbags bliver aktiveret. Ved uheld, hvor bilen har bunden i vejret, er bilens glas med til at holde taget stift, så det ikke blier trykket ned over passagerer. Her er limtypen, rudens kvaliet og rudens montering vigtig.

For at sikre, at ruden bliver sat sikkert i, skal rumtemperaturen, luftfugtigheden og støv og snavs i luften være kontrolleret af autoglarmesteren. Derfor skifter glarmesteren altid ruden på sit værksted.   

Autoglarmesteren skifter også dine sideruder og bagruder for dig.

bestil en opringning nu. 

udskiftning af bilrude
 

Solfilm

Solfilm er et selvklæbende folie, glarmesteren monterer på bilens ruder, for at dæmpe mængden af varme, der kommer ind i bilen. Når der er solfilm på bilens ruder, afvises en del af solens varmende og blegende stråler, men solfilm har også den fordel af skærme for nysgerrige blikke, så passagerer ikke skal tænke over, hvor de placerer f.eks. værdigenstande i bilen. 

Solfilmen giver bilen et eksklusivt og privat udseende.

Du får det flotteste resultat, hvis ruden ikke er ridset eller beskadiget inden filmen kommer på. 

Undlad at rulle vinduet op og ned de første par uger efter du har fået monteret solfilm, indtil filmen har sat sig ordentligt på ruden. 

Vil du have solfilm på bilen? Bestil dit uforpligtende tilbud her.

solfilm

 Læs mere: