Farvet glas

få monteret glas i alle regnbuens farver

Drømmer du om en dybblå brusevæg eller måske en limegrøn stænkplade til køkkenet?

Teknologien er nået langt, og der er mange forskellige muligheder for farvet glas, både til bygningsdele, interiør og f.eks. også til dækkeservietter af glas.

Vælg folie, film eller maling efter funktion og æstetik

Et stykke malet glas er elegant til interiør, hvor æstetikken er i højsædet. Det kan f.eks. beklæde bagvæggen i køkkenet eller bruges til skabslågerne.

Hvis du vil skærme for solen, er en folie eller solfilm til vinduerne en god idé, da folien er designet til at holde solens varme på afstand.

I badeværelset kan du kombinere farvet glas med sikkerhed i f.eks. brusevæggen og i skabslågerne. Så får du både glassets luftige fornemmelse og kulør på tilværelsen.  

FOLIE og film - bedst til dekoration

Du kender måske det smukke kunstværk "Your Rainbow Panorama" på toppen af ARoS kunstmuseum i Århus - de 120 glastavler, der til sammen udgør rotunden, er alle udstyret med farvet folie, blandet på forskellige måder for at få nuancerne.

Farvet folie giver smukke effekter, og glasset beholder noget af sin gennemsigtighed, så daglyset udefra stadig trænger ind.

En folie kan f.eks. monteres på badeværelsesvinduet, i børneværelset eller på kontoret for solafskærmning. Der er mange muligheder, hvis du får den rigtige vejledning.

Du kan selv sætte folie på f.eks. dine vinduer - men det flotteste resultat får du ved at lade glarmesteren gøre det.

Ring til en glarmester nu ->