Vinduer

Skal du have nye vinduer eller restaureret de gamle? Så brug en glarmester

Der findes mange forskellige muligheder, når du skal have gjort noget ved dine vinduer. Måske er de så gamle, at både vinduesglas, karm og ramme skal skiftes ud, eller måske er det nok at skifte ruderne til energiruder?

Mange ældre vinduer i kernetræ er faktisk i bedre stand end nye, hvis de får den rigtige behandling. Tal altid med glarmesteren, før du køber helt nye vinduer - der er ofte penge at spare!

Få hjælp til dine vinduer nu - find din glarmester her

--------------------------------------------------

Hvornår skal du skifte vinduer eller ruder?

  • Er dine vinduer mere end 25 år gamle?

Hvis Ja, har du nok termoruder. Overvej at få skiftet ruderne til energiruder.

  • Har du en tårnhøj varmeregning?

Hvis Ja, kan det skyldes at ruderne ikke holder godt nok på varmen, eller at listerne mellem vindue og rude ikke slutter tæt. Få en glarmester til at hjælpe dig med at finde en løsning. Det kan altid betale sig. Find en glarmester her.

  • Trækker det fra vinduerne om vinteren?

Hvis Ja, kan det skyldes stive gummilister, gamle termoruder eller råddent træværk. Få hjælp fra glarmesteren til at finde problemet, som måske slet ikke kræver nye vinduer.

  • Bor du tæt på en trafikeret vej?

Hvis ja, er du sikkert generet af støj, selvom du måske har vænnet dig til det. Støj er ikke bare irriterende, det er direkte sundhedsskadeligt (læs om det på Dr.dk.). For at minimere støjen fra vinduerne, kan du få monteret en forsatsløsning, der holder støjen ude, eller få monteret ruder med støjdæmpende laminat. Glarmesteren kan hjælpe dig med det rette valg. Læs mere om forsatsløsninger her.

  • Bliver din bolig bagende hed om sommeren?

Hvis ja, så kan du overveje at få monteret solafskærmende ruder. Glasset har en mørk belægning, der minimerer solens varmestråling, så du undgår overophedning i sollys.

Energiruder ->

Forsatsvinduer ->

Hærdet glas ->

Lamineret glas ->

Ornamentglas ->

Sikkerhedsglas ->

Sikringsglas ->

Termoruder ->

Find din glarmester ->

Glasskader ->

Rengøring og vedligeholdelse ->

Dekoreret glas ->