Gratis viden og inspiration til glasløsninger

Ved du, hvad glas kan som materiale? Kunne du godt bruge inspiration til dit nye badeværelse, køkken, eller drivhus? Så kan den nye hjemmeside fra Glarmesterlauget i Danmark hjælpe med gratis inspiration og overskuelig viden om glas fra fagpersoner.

Du kan selv beregne besparelsen

På hjemmesiden vil der både være inspiration og viden om glas, men også være mulighed for at beregne, hvad du sparer årligt ved at skifte almindelige ruder til energiruder. Og netop skift til energiruder er relevant i disse år, særligt med den kommende grønnere udgave af håndværkerfradraget.

  • Glarmesterkunder vil kunne bruge vores beregnere til at se, hvor meget de kan spare. For skift til energiruder er næsten altid en rigtig god investering – både for miljøet, pengepungen og komforten, udtaler direktør Claus Chr. Jensen, Glarmesterlauget

Glas kan alt – næsten

Glas er et centralt byggeelement i mange af Danmarks store byggerier. Glasset er en del af moderne løsninger, der for eksempel sikrer samspil mellem det nordiske lys og de skiftende temperaturer.

  • Vi håber på at kunne inspirere forbrugerne til at vælge glas som materiale og en glarmester som håndværker. Glarmesteren kender sit materiale, og ved hvad der kan lade sig gøre at udføre i glas. Og det er næsten alt. Det viser hjemmesiden, siger direktør Claus Chr. Jensen, der fortæller at siden løbende vil blive opdateret med ny inspiration.

Få inspiration og viden om glas på www.glarmesterlauget.dk

Kontakt

Direktør Claus Chr. Jensen tlf. 25536267

Glarmesterlauget i Danmark repræsenterer 230 glarmestervirksomheder. Glasfagfolk med Danmarks bedste håndværksgaranti.