Glarmesterlaugets interessegrupper

Glarmesterlauget har flere interessegrupper, der skal sikre at vores specialiserede medlemmer har et fagligt forum, hvor de kan sparre og dygtiggøre sig sammen. Aktiviteten i grupperne afhænger af ønske og vilje fra medlemmerne, og lauget er altid behjælpelig med råd og vejledning.

Dansk Autoglas

Autoglarmesteren er en specialiseret fagmand, uddannet og særligt trænet i at arbejde med glas i biler. For kunder og samarbejdspartnere betyder det høj kvalitet og sikkerhed af det arbejde, autoglarmesteren udfører. Medlemmer af Dansk Autoglas er selvfølgelig også dækket af Glas med Garanti –Danmarks bedste håndværksgaranti.

Se mere på interessegruppens egen hjemmeside ->. 

 
 

Facadegruppen

Facadegruppen er en sammenslutning af glarmestre, der har speciale inden for større konstruktioner med glas. Facadeglarmesteren har den nyeste viden og teknologi på området, så du som kunde er sikret en højt kvalificeret løsning, der holder.

se mere på gruppens hjemmeside ->.

 

Rammehåndværksgruppen

Medlemmer af rammehåndværksgruppen er eksperter i indramning af enhver art. 
Det kan altid betale sig at bruge en professionel til indramning, for en professionel forstår at:

  • Indramningen skal understøtte motivet, uanset materiale
  • Kunst skal beskyttes for at bevare den æstetiske og økonomiske værdi. 

Se mere på gruppens hjemmeside ->.


Energiforsatsgruppen

Medlemmerne af Energiforsatsgruppen har speciale i at levere vinduesløsninger med energiruder. Energiruder sparer på din elregning og er gavnlige for miljøet, og hvis du så oven i købet renoverer dine gamle vinduer i stedet for at skifte dem ud, så har du både sparet penge nu og på længere sigt – for godt håndværk holder længere!

Se mere på gruppens hjemmeside ->.

Glas med Garanti ->

Brug en faguddannet glarmester ->

Find din glarmester ->

Glasinspiration ->

Hvem er vi ->