Ny Oldermand valgt til Danmarks glarmestre

På den årlige laugsforsamling 5. juni 2015 i Moltkes Palæ, valgte medlemmerne af Glarmesterlauget i Danmark Brian Damkjær Hansen til at overtage posten som Oldermand fra afgående Bjarne Andersen, der har båret titlen siden 2007.

-jeg glæder mig til at være med i processen mod et glarmesterlaug, der ser fremad, og samtidig holder fast i de stolte traditioner. For der er stadig brug for et laug, der samler og styrker landets selvstændige glarmestre, siger den nye Oldermand, Brian Damkjær Hansen, der har været glarmester siden 1988 og medlem af laugets hovedbestyrelse siden 2013.

Som ny oldermand forlader Brian Damkjær Hansen samtidig posten som viceoldermand, der i fremtiden bestrides af Steen Gjerulff.

Brian Damkjær Hansen får overleveret ansvaret for et laug, der repræsenterer en lille, men stolt faggruppe inden for dansk håndværk. Lauget har et godt samarbejde med bl.a. 3F og Glasindustrien.

Glarmesterlauget i Danmark har godt 220 medlemmer og har eksisteret siden 1904. Laugskontoret holder til i Johanne Louise Heibergs lejlighed i Gothersgade 160 i København K.

Kontaktinformation

Oldermand Brian Damkjær Hansen, Glarmesterlauget i Danmark, telefon 56714646